Jubileumconcert 10 juni 2017 gaat niet door!

Afgelopen 4 mei verscheen het volgende bericht op de website van Shirchadasj & Band:

De laatste maanden zijn er vele voorbereidingen geweest voor het grote jubileum- en slotconcert van Shirchadasj & Band. In dezelfde periode is bij onze oprichter en dirigent Bert Leeuwis bij toeval een ongeneeslijke ziekte geconstateerd. Met verdriet is deze berichtgeving tot ons gekomen. De eerste maanden ging het eigenlijk heel goed, maar de laatste maand heeft de ziekte ernstig de overhand genomen.

Woensdag 3 mei, hebben we Bert en Tonny nog mogen verrassen met een mooie onderscheiding. Ze zijn beiden onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Dit voor hun jarenlange en vele werk voor Shirchadasj in binnen- en buitenland. Een mooie herinnering!

Gezien de situatie en verdrietige vooruitzichten is in overleg met de familie besloten om het concert van 10 juni te annuleren. We willen familie Leeuwis en nauw betrokkenen heel veel sterkte toewensen voor de komende periode. We bidden voor kracht, moed en troost van onze Hemelse Vader! En voor Bert: “And God will send His angels, wherever love is found. They will lead us home to holy ground!”

Het concert dat gepland stond in Veenendaal gaat dus jammer genoeg niet meer door, wel word er in het koor onderling afscheid genomen om ook een periode van 40 jaar af te sluiten.

Studio:
0318-543249

Mobiel:
06-25375856

Email:

Instagram Twitter LinkedIn Facebook
Youtube Soundcloud Mixcloud

HOME | FORMAT | LUISTEREN | JINGLE PRODUCTIES | DA
Copyright 2024 © Conversion Radio