Christelijkpodium.nl vernieuwd

ChristelijkPodium.nl viert in augustus 2021 haar twintigjarig bestaan. Het platform dat christelijke artiesten, sprekers en kunstenaars verbindt met hun publiek doet dat onder andere met een geheel vernieuwde website en oprichter Albert Barth opnieuw aan het roer. Het komt op een moment waarop grote behoefte is aan die verbinding.

Het jubileum van ChristelijkPodium.nl komt wat dat betreft als geroepen. Met een nieuwe website is het platform meer dan ooit de brug naar het publiek. “Na een periode met andere exploitanten heb ik het beheer van ChristelijkPodium weer op me genomen” vertelt oprichter Albert Barth. Hij geeft aan terug te willen keren naar de oorspronkelijke kracht van het platform. “Het principe van ChristelijkPodium.nl is eenvoudig. We verbinden artiesten, kunstenaars en sprekers met kerken, podia, scholen, kampen, feesten, simpelweg allerhande podia! Gebruikers maken een profiel aan op de site, presenteren zichzelf daarmee en de diverse podia kiezen een programma wat voor hen geschikt is. Vervolgens worden ze in contact gebracht voor een boeking. We hebben de afgelopen periode gezien dat steeds meer christelijke makers zich stuklopen op die eerste stap: gevonden worden. Of ze nu onbekend zijn, zich niet gezien voelen of van zichzelf eigenwijs zijn; veel makers worstelen met de verbinding met boekers en podia. Wij zijn er om die zorgen tegemoet te komen en praktisch te helpen.”
De zoekfunctie is een stuk sneller geworden. Sinds de website weer onder mijn beheer draait, zien we veel christelijke artiesten en sprekers zich aanmelden. Daarbij ontwikkelt de website een verbeterde agenda functie, die de beschikbaarheid van artiesten of sprekers snel en overzichtelijk maakt.

Waar de website in de afgelopen jaren vooral gericht was op de (meer) evangelische hoek, is er nu weer ruimte voor het gehele (brede) veld van christelijke makers. “We staan open voor ieder die zich christen noemt: van vrijzinnig tot zwaar behoudend en van katholiek tot evangelisch. Door goed opgebouwde filters en zoekfuncties zorgen we dat iedereen een aanbod kan vinden dat aansluit bij hun eigen identiteit of achtergrond. Het aanmaken van een profiel als maker is gratis.”

De komende maanden zal ChristelijkPodium.nl de website verder uitbreiden en invullen. Het aanbod groeit intussen gestaag verder. “We zullen deze periode niet alleen het jubileum vieren, maar ook de gebruikers in het zonnetje zetten” aldus Barth. “We zullen meer gebruikerservaringen delen om te laten zien hoe – en dat – dit werkt. Zoveel in de maatschappij heeft om afstand houden gedraaid de afgelopen tijd. Het is tijd voor nieuwe verbinding!”

Studio:
0318-543249

Mobiel:
06-25375856

Email:

Instagram Twitter LinkedIn Facebook
Youtube Soundcloud Mixcloud

HOME | FORMAT | LUISTEREN | JINGLE PRODUCTIES | DA
Copyright 2023 © Conversion Radio