DJs


Flex Rebooth is een DJ-collectief en drive-in show van Joost van Gelder en Niels Lambers. Deze twee christelijke DJs kennen elkaar van SevenFM en hebben ook beiden ruime ervaring in draaien op feesten.

Over ons

about

De DJs Joost van Gelder en Niels Lambers kennen elkaar van hun radio-activiteiten op SevenFM, maar hebben ook al veel draai-uren gemaakt op hun mixers. Zo was Niels o.a. jaren betrokken bij drive-in show Flex van Youth for Christ en heeft Joost in discotheken en op bruiloften gedraaid. Met "The Flex Rebooth" stappen de heren weer achter hun draaitafels om leuke feesten te verzorgen.

Naast dance muziek (EDM), hip-hop en hits uit de christelijke muziek scene, kunnen ze ook een set bieden met een verantwoorde mix van (seculiere) muziek. Van silent disco tot grote DJ-sets op festivals ze draaien hun hand er niet voor om. Eventueel zijn er ook combinatie-mogelijkheden voor een kinderdisco met o.a. muziek van Kinderen voor Kinderen, MakeSomeNoiseKids, etc.

Beide DJs weten wel hoe ze van een bruiloft of een festival een feest moeten maken. Ze hebben hun eigen apparatuur om ergens te kunnen draaien (een drive-in show met licht en geluid). Bij een DJ Set waar al geluid is of bij kleinere optredens rekenen we minder kosten. Voor christelijke evenementen en kerkelijke activiteiten is er een gereduceerd tarief.

Music

Info

  • music theme
    Draaien op feesten
    Veenendaal, 10 mei 2022

    Onze expertice, mogelijkheden en vaardigheden.

Contact

Adres
Flex Rebooth
Elgarpad 22
3906 BJ Veenendaal

Tel

Mail